Покварени (Devil’s Night 1) Пенелъпи Дъглас

0
(0)

Покварени (Devil's Night 1) Пенелъпи Дъглас

Ерика

Казваха ми, че сънуваш това, за което сърцето ти мечтае. Но кошмарите са моята истинска страст. Неговото име е Майкъл Крис. По-големият брат на моя приятел е красив, силен и абсолютно ужасяващ. Звездата на колежанския отбор по баскетбол сега е станал професионалист… и изобщо не му пука за мен.

Но аз го виждам. Чувам го. Нещата, които прави, тайните, които крие. Години наред не мога да откъсна поглед от него. Сега и аз отивам в колеж – в неговия град. Три години не сме говорили за онази бурна вечер в Нощта на Дявола, когато се случиха страховити събития. Време е той да ме забележи.

Майкъл

Името ѝ е Ерика Фейн, но всички я наричат Рика. Гаджето на брат ми, което беше винаги наоколо още от дете. Тя свежда поглед, когато вляза в стаята. Замръзва, когато я доближа. Винаги усещам страха, който я обсебва, и макар да не съм я докосвал, знам, че притежавам ума ѝ. Това е всичко, което исках. Досега.

Брат ми вече не е част от картинката, а Рика отива сама в колежа. В моя град е. В огромен лъскав апартамент, който е просто един златен капан. Напълно беззащитна. Тази възможност чакахме с приятелите ми, които минаха през ада заради нея. Преди три години тя ги вкара в затвора, но сега вече са на свобода.

Чакахме търпеливо, планирахме и се готвехме за отмъщение. Всеки неин кошмар ще стане реалност. Аз ще съм нейната единствена реалност.

Книга първа от поредицата Devil’s Night

Автор Пенелъпи Дъглас
Издателство Сиела
Година 2022
Издание Мека корица
Брой страници 496
Вид продукт Романи
Жанрове Любовни романи, Мистерии, Съвременни, Трилъри
Език Български
Националност Американска
Преводач Рая Делчева
Тегло 0.6 kg
Баркод 9789542840329
ISBN 9789542840329
Акценти #Booktok, Най-продавани книги
Поредица Devil’s Night
Размер на опаковката 21 x 5 x 15 cm

Колко полезна беше тази книга?

Кликнете върху звезда, за да го оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който ще оцени тази книга.