300 въпроса за вашето бебе

0
(0)

Очаквано с трепет и радост, на света най-сетне се появява новото човече. Чудото, наречено раждане, и удивлението от съвършенството на малкия човек завладяват родителите.
* Готови ли сте да посрещнете новия член на семейството си?
* Дали трябва да претегляте бебето всеки ден?
* Кога да започнете със захранването на детето и кои игри стимулират неговото развитие?
В книгата „300 въпроса за вашето бебе“ са засегнати най-важните теми от живота на бебето и са разяснени с полезни съвети. Радостта от появата на бебе в семейството е голяма, но от време на време родителите ги обзема несигурност: Дали правим всичко правилно? Какво ще стане, ако…? На какво трябва да обърнем внимание? Новият жител на планетата ще преобърне ежедневието, ще постави пред мама и татко неподозирани проблеми и независимо дали е първо дете, или в семейството вече има по-големи деца, то ще предизвика удивление. Всяко бебе е единствено по рода си!
„300 ВЪПРОСА ЗА ВАШЕТО БЕБЕ“ отговаря изчерпателно на всички въпроси, свързани с кърменето и отбиването, с детския сън и правилната грижа за бебето, с първите стъпки от развитието му. По отношение на големите и малките болежки, храненето на бебето и ритуалите авторите дават практични съвети, които ще помогнат на родителите да се справят без колебания и притеснения с първата година от живота на своето бебе.

Категории КнижарницаКнигиЗдраве, семейство, благополучие
Автор Колектив
Издателство Слънце
Корица Мека корица
Брой страници 288
Жанрове Грижа за бебето и детето
Баркод 9789547421615
ISBN 9789547421615
Каталожен номер 1017503

Колко полезна беше тази книга?

Кликнете върху звезда, за да го оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който ще оцени тази книга.