3D модел за оцветяване: Коледната къща

0
(0)

Коледа е вълшебно време и всички деца чакат с нетърпение празника и Дядо Коледа. Коледната къща съдържа всички онези очарователни моменти от този празник – украсената коледна елха и подаръците под нея, гирляндите със светлинки, закачени по фасадата на къщата, играта на снежинките във въздуха, снежният човек и врабчетата подскачащи в снега, украсената с камбанки входна врата и заснеженото дърво на двора. Коледната къща е време на замечтано очакване на празника.

Занимателният 3D модел за оцветяване е подходящ за деца над 3 години, развива фината моторика, въображението и креативността. Моделът е машинно изрязан и готов за сглобяване. Изработен е от високо качествен, твърд, акварелен картон, подходящ за оцветяване с цветни моливи, пастели и флумастери. Не е подходящ за оцветяване с акварелни и други бои на водна основа.

За повече удобство, препоръчваме моделът да бъде оцветен в разгънато положение. Оставено е място детето да изпише номера на къщата – само или с помощта на възрастен. Когато оцветяването приключи, моделът се сгъва по линиите и защрихованите полета се залепват. Полетата със стрелкички в основата на къщата се прегъват навътре, за повече стабилност.

Полетата със стрелкички в горните триъгълни части на страничните стени също се прегъват навътре и, при желание, могат да бъдат залепени за покрива, за по-плътно прилягане. Уникална и цветна, Коледната 3D къща е готова!

Категории КнижарницаКнигиДетска литература
Автор Колектив
Издателство Август Студио
Година 2018
Език Български
Издание Илюстровано
Илюстрации Черно-бели
Тегло 0.11 kg
Интерес Коледа

Колко полезна беше тази книга?

Кликнете върху звезда, за да го оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който ще оцени тази книга.