Астрологическо лечение

0
(0)

Рейнолд Ебертин е последовател на Алфред Вите – водещият немски астролог, основател на Хамбурската школа по астрология. След смъртта на Вите през 1941 година, Рейнолд Ебертин доразвива и прилага нашироко в практиката си неговите разностранни изследвания върху срединните точки и деветдесет градусовата скала на четвъртата хармоника, залегнали в основата на науката космобиология. Ебертин неуморно поощрява медицинското приложение на астрологията – като средство за диагностика, превенция и удачен избор на време за насрочване на операции.
Първата книга на Рейнолд Ебертин – „Комбинацията на звездните влияния”, е издадена през 1940 година и е неколкократно допълвана и преиздавана.
Поради многогодишните му изследвания върху връзката между анатомичните съответствия и зодиакалните градуси, и заради обоснованото използване на полупунктовете, Ебертин е смятан за основателя на съвременната космобиология.
Астрологичната традиция съпътства цялото семейство на Ебертин ­ първа е майка му Елизбет, а понастоящем продължава в лицето на неговия син ­ Балдур Ебертин.
Рейнолд умира през 1988 година.

Последната значима творба на Рейнолд Ебертин – Астрологическо лечение, е наистина една изключителна документална разработка, съчетаваща мъдростта на отминалите столетия и пространния изследователски материал на автора, които можем да използваме в борбата за надмогване на болестите в днешното комплицирано общество. Тази книга би трябвало да стои на лавицата на всеки астролог, който е искрено заинтересован от практикуването на лечителски изкуства.
Елеонора Кимъл

Категории КнижарницаКнигиДуховност, митология, езотерика
Автор Рейнолд Ебертин
Издателство Лира принт
Корица Мека корица
Брой страници 440
Жанрове Астрология, Алтернативна медицина
Тегло 0.418 kg
Размер на продукта 14 x 21 x 3 cm
Баркод 9789548610698
ISBN 9789548610698

Колко полезна беше тази книга?

Кликнете върху звезда, за да го оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който ще оцени тази книга.