Близначките

0
(0)

Тази книга оказва невероятно влияние върху читателите! Тя е хипнотизираща, има удивителна емоционална сила!
4 Star Review UK

Те бяха еднакви във всичко, докато немислимото не ги раздели! 

Пленителен разказ за повратните точки в човешкия живот, това е роман за необичайната връзка между близнаците, за тайните, които всички носим със себе си, и за тяхното понякога разрушително въздействие върху бъдещето ни.

Изолта и Виола са близначки. Неразделни като деца, те порастват и стават съвсем различни жени.

Изолта пише за известно модно списание, има приятел фотограф и бляскав апартамент в Лондон, а Виола е отчаяна и нещастна и със сетни сили се бори със сериозно хранително разстройство.

Какво се е случило преди години, за да преобърне живота на близначките и да ги тласне по така различни пътища в живота им на възрастни?

Докато двете жени разплитат трагичните събития от едно лято, което никога няма да забравят, ужасяващи тайни от миналото се завръщат с драматична сила и заплашват да разбият съдбите им …

Пленителен разказ за повратните точки в човешкия живот, това е роман за необичайната връзка между близнаците, за тайните, които всички носим със себе си, и за тяхното понякога разрушително въздействие върху бъдещето ни.

Прекрасно написан роман за детството, натрапчивата природа на спомените и неразрушимата връзка между близнаците…
Завладяващ, емоционално наситен психологически трилър. 
Bookseller

 Преводът е дело на Мария Чайлд.

♦  ♦  ♦

Саския Сарджинсън живее в Лондон, Великобритания. Израства с майка си, брат си и сестра си в Съфолк, в малка къща насред борова гора. „Като деца“, казва тя, „живеехме в наша собствена приказка“. Родният Съфолк е истинското вдъхновение за писателката. Историята и в дебютния ѝ роман Близначките, и в следващия Без теб, се развива в родното място на Саския. Сарджинсън пише разкази и поезия, откакто може да държи молив, но ѝ отнема много време, за да повярва, че може да се отдаде изцяло на писателска кариера. Една от най-големите страсти на Саския Сарджинсън е тангото. Любовта ѝ към танца е толкова голяма, че се опитва да намери начин да го включи по някакъв начин в своите романи.

Категории КнижарницаКнигиДруга проза
Автор Саския Сарджинсън
Издателство Enthusiast
Корица Мека корица
Брой страници 328
Жанрове Драма, Съвременни, Трилъри
Баркод 9786191641390
ISBN 9786191641390

Колко полезна беше тази книга?

Кликнете върху звезда, за да го оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който ще оцени тази книга.