Черната бездна (Отмъщението на джуджетата 2)

0
(0)

Книга шеста от поредицата Джуджетата

Отмъщението на джуджетата е дело на неколцина третоцарствени, ала заплашва да донесе пагубни последици. Техните страховити машини на смърт продължават да кръстосват тунелите на джуджешките кралства, за да сеят гибел с механична дръзновеност.

Децата на Лоримбур не са единствените, прегърнали мъстта. Обстоятелствата около кражбите на диамантите сочат, че зад появата на хибридните полуметални създания личи намесата на безсмъртните алвически близнаци. Нагзор и Нагзар също не са лишени от повод за мъст. Попадне ли в ръцете им, истинският диамант ще залее земите на Гирдългард с нова вълна – този път на всеобща разруха.

А тайнствените създания от Външните земи продължават да поддържат претенцията си и да я изразяват с дела. Под толкова претенденти гирдългардските кристали чезнат един подир друг. Все по-отчаяните мерки на владетелите се оказват безполезни. Гирдългардските армии отново се обединяват срещу врага, но кой би могъл да ги защити от зараждащата се сред самите тях фанатична измяна?

В тези времена, когато съюзниците стават все по-несигурни, всеобщите подозрения натежават, а надеждата за успех е заменена с избор на най-малкото зло, Тунгдил ще получи неочакваната подкрепа на стар приятел, смятан за изчезнал. Тази помощ ще се окаже съвсем навременна, защото земните недра крият също неочаквани ужаси.

Колекция

Категории КнижарницаКнигиНаучна фантастика, фентъзи и хорър
Автор Маркус Хайц
Издателство MBG Books
Година 2013
Корица Мека корица
Брой страници 336
Вид продукт Романи
Жанрове Приключенски, Фентъзи
Джуджетата (MBG books)
Език Български
Националност Немска
Преводач Радин Григоров
Тегло 0.31 kg
Размер на продукта 14 x 21 cm
Баркод 9789542989455
ISBN 9789542989455
Промоции Коледа
Поредица Отмъщението на джуджетата
Каталожен номер M0042

Колко полезна беше тази книга?

Кликнете върху звезда, за да го оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който ще оцени тази книга.