0
(0)

Капитан Кайл Мърсър от Делта форс изчезва от поста си в Афганистан. Талибаните разпространяват видеозапис, от който се разбира, че капитанът е пленен. Обстоятелствата около записа обаче са неясни. Дезертирал ли е Мърсър, преди да бъде заловен? Командирите на Мърсър получават втори видеозапис, който не оставя място за съмнение – отлично обученият убиец и пазител на военни тайни е изчезнал по собствена воля.

Година по-късно Мърсър е забелязан от свой бивш другар от армията в Каракас, Венецуела. Армейското командване изпраща Скот Броди и Маги Тейлър от Отдела за криминални разследвания във Венецуела, за да открие и върне Мърсър в Щатите. Броди знае, че мисията няма да е от леките; още по-трудна я прави неопитността на новия му партньор, явната химия между двамата и подозренията на Броди, че Маги Тейлър се отчита пред ЦРУ.

Екзотичните и опасни места, неочакваните обрати и неподражаемия хумор на Демил ще ви приковат в този пристрастяващ трилър. „Дезертьорът“ е първият роман в новата поредица на непобедимия екип на Истинските майстори – авторът на бестселъри Нелсън Демил и на сина му, носителят на награди за сценарии Алекс Демил.

Колекция

Категории КнижарницаКнигиКриминални и трилъри
Автор Алекс Демил, Нелсън Демил
Издателство Бард
Година 2020
Корица Мека корица
Брой страници 575
Вид продукт Романи
Жанрове Трилъри
Кралете на трилъра (Бард)
Език Български
Преводач Венцислав Божилов
Тегло 0.497 kg
Баркод 9789546559760
ISBN 9789546559760

Колко полезна беше тази книга?

Кликнете върху звезда, за да го оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който ще оцени тази книга.