Естествено зачеване и здравословна бременност след 30

0
(0)

‌Все повече жени избират да имат деца по-късно, но тъй като плодовидостта започва да намалява след 30-годишна възраст, много бъдещи майки се изправят пред зачеването и бременността със страх, несигурност и тревожност. На жените на 30 и повече години, които искат да забременеят по естествен път, често се казва, че „малко са закъснели“ за лесното зачеване или те са принудени да прибягват към инвазивни, скъпоструващи лечения. Но има и по-добър начин!

С помощта на книгата „Естествено зачеване и здравословна бременност след 30“ читателите ще открият, че е възможно жената да има здравословна бременност през 30-те и дори в началото на 40-те си години. Експертите Криста Оречио и Уилоу Бъкли споделят обширните си познания за холистичния подход към здравето, храненето и плодовитостта в тази мощна програма, която е помогнала на хиляди жени да заченат естествено и бързо. 

От 12-седмичен детокс преди забременяването до план за ребалансиране на хормоните в следродилния период, тази книга дава на жените възможността и силата да поемат контрола върху своята плодовитост на всяка възраст. Оречио и Бъкли представят най-новите проучвания в областта на нутрициологията и хомеопатията, за да осигурят на читателките си широките познания, от които ще се нуждаят на всяка крачка в пътуването към естественото забременяване и раждане от времето преди зачеването до следродилния период.

Категории КнижарницаКнигиЗдраве, семейство, благополучие
Автор Криста Оречио, Уилоу Бъкли
Издателство Вдъхновения
Година 2019
Корица Мека корица
Брой страници 383
Вид продукт Рецепти, Справочници
Жанрове Диети, Здравословно хранене, Семейство и бременност
Език Български
Размер на продукта 17 x 24 cm
Баркод 9786197342352
ISBN 9786197342352

Колко полезна беше тази книга?

Кликнете върху звезда, за да го оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който ще оцени тази книга.