Гемотерапия за всички: Изграждане на имунитет при бебета и малки деца

0
(0)

Лорън вдъхновява семействата с примери от практиката, уважителен тон и подкрепа, изпълнена с любов. Книгата „Гемотерапия за всички: Изграждане на имунитет при бебета и малки деца“ е ценен ресурс за всеки, който иска да насърчи естествения здрав имуни¬тет. Изборът да отгледаме децата си с тази нежна, но мощна терапия връща истинското изцеление обратно в дома ни.

— Сила Уаткот, хомеопат , сертифициран хиропрактик, доктор на философските науки, директор на Worldwide Choice

Иска ми се да имахме тази книга преди 40 години, когато започвах практиката си. От¬неха ми години и години на наблюдение, за да оценя и възприема перспективата, която Лорън представя в своята книга. Трудно е да намерите стойностна, добре представена информация за гемотерапията, каквато ще откриете тук. И не забравяйте, въпреки че това е книга, насочена към грижата за децата, възрастните са големи деца и по-голямата част от представената информация се отнася за всички възрасти. Горещо я препоръчвам. 

— Тимоти Р. Дули, хомеопат, доктор на медицинските науки, „Хомеопатия: Отвъд плоската земна медицина“

„Гемотерапия за всички: Изграждане на имунитет при бебета и малки деца“ е незаменимо ръководство за всеки, който се грижи за деца. Независимо дали очаквате бебе и искате да изградите стабилна основа за здравето му през целия му живот, или детето ви не се е повлияло от конвенционалните медицински грижи, в тази книга ще намерите лесни за използване протоколи на гемотерапията за всичко – от колики и запушване на синусите до състояния на кожата и ушни инфекции. Екстрактите на гемотерапията се извличат от специфични дървета и храсти и подпомагат способността на имунната система да създаде бърз отговор на голямо разнообразие от остри и хронични симптоми. Гемоекстрактите са достъпни, лесни за употреба и малка колекция от тях у дома ще ви помогне много за всички типични ситуации, които възникват при бебетата и малките деца.

Лорън Хюбеле е оратор, възпитател, съпруга и майка, която живее и работи в Остин, Тексас. Нейната практика и опит предос¬тавят рамка за справяне с хронични и остри състояния, използвай¬ки гемотерапия, хомеопатия и диета на растителна основа при бебета, деца и тийнейджъри, както и техните родители. Лорън е учила редица естествени природни практики в здравеопазването с множество на брой международни експерти. Тя често пътува из Съединените щати и Европа, говорейки и обучавайки терапевти, които работят в различни сфери от лечебния потенциал на гемотерапията, и е работила в Националния център по хомеопатия. Лорън е автор и на „Гемотерапия за всички: Въведение в грижата при остри състояния“, част от поредица, предназначена да направи гемотерапията по-достъпна. Отглеждайки три деца на диета на растителна основа и натурална медици¬на, Лорън е изпълнена с желание да даде възможност на семействата да се грижат за себе си, използвайки силата на растенията.

Категории КнижарницаКнигиЗдраве, семейство, благополучие
Автор Лорън Хюбеле
Издателство Ecrier
Година 2020
Корица Мека корица
Брой страници 184
Вид продукт Ръководства
Жанрове Алтернативна медицина, Грижа за бебето и детето, Хомеопатия
Език Български
Националност Американска
Преводач Ангел Ангелов
Размер на продукта 14.5 x 21 cm
Баркод 9786197507287
ISBN 9786197507287
Промоции Коледа

Колко полезна беше тази книга?

Кликнете върху звезда, за да го оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който ще оцени тази книга.