Илюстрован атлас: Паяците

0
(0)

Има осем крака и по няколко чифта очи. Плете сложни мрежи и по вибрациите усеща, когато в тях се хване нещо. Някои са дребни, почти невидими, други големи и космати… Видът им не е особено дружелюбен… Изумителният свят на паяците те очаква… 

Животът, зародил се на нашата планета, буди учудване и възхищение. За да бъде проучен в цялото си разнообразие, е било необходимо да се изяснят доста въпроси. Досега са изписани множество книги и главното, което ангажира човешката мисъл, е търсенето на крайно необходимото и съществено знание. Често обаче томове, побрали хиляди страници текст, не успяват дълготрайно да стимулират детското въображение.

Илюстрованият атлас за удивителният свят на животните представлява поредица от подбрани енциклопедии – „Животните“, „Опасните животни“, „Застрашените животни“, „Птиците“, „Паяците“, „Насекомите“, „Влечугите и земноводните“, „Водните животни“ и „Динозаврите“, и отговаря на нуждите на децата от полезно четиво, поднасяйки информацията по нагледен и достъпен начин.

Знанията, събрани в книгите, са лесно разбираеми благодарение и на впечатляващото художествено оформление. Поредицата повежда малките читатели на сетивно и живописно пътешествие в дебрите на животинското царство.

Категории КнижарницаКнигиДетска литература
Издателство Пух
Корица Мека корица
Брой страници 32
Вид продукт Детски енциклопедии
Възраст 4-7 години, 8-12 години
Баркод 9786197089370
ISBN 9786197089370

Колко полезна беше тази книга?

Кликнете върху звезда, за да го оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който ще оцени тази книга.