Искрено ваша

0
(0)

Гергина Дворецка е журналистка и авторка на 7 книги с поезия и проза. Дълги години е била един от популярните гласове в програма „Христо Ботев“ на БНР. Чрез главната героиня в романа, Ирена, авторката до голяма степен пресъздава в художествена форма опита си от работата в българска медия преди и след 10 ноември 1989 г.

В романа има и много други герои. Читателят попада в микрокосмоса на едно семейство, където взаимоотношенията често излизат извън утвърдените представи – родителите невинаги дават на децата си най-добрите съвети и невинаги постъпват като зрели хора, а смятаните за най-уравновесени и разумни понякога попадат в конфузни ситуации.

Това е най-вече книга за онези, които тръгват към другите с искреното желание да вършат добро, а често обстоятелствата им пречат да го направят. Това е и книга за устойчивостта на човешкия дух, който е в състояние да надмогне травмите от сблъсъка с недобронамереността и клеветите. Важно е след всички житейски поражения да не ни напусне желанието да покажем най-доброто от себе си и да потърсим път към повече хора.

Категории КнижарницаКнигиДруга проза
Автор Гергина Дворецка
Издателство Персей
Година 2016
Корица Мека корица
Брой страници 288
Вид продукт Романи
Жанрове Съвременни
Националност Българска
Баркод 9786191611201
ISBN 9786191611201

Колко полезна беше тази книга?

Кликнете върху звезда, за да го оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който ще оцени тази книга.