Италиански за начинаещи: Ускорен курс + 4 CD (Pons)

0
(0)

Научете италиански – бързо и лесно! Курсът е подходящ както за начинаещи, така и за учащи, които искат да опреснят познанията си по езика. Състои се от 16 основни урока и 4 преговора. 

Занимателна история с продължение върви през целия учебник и запознава учащите с особеностите на страната. Разнообразни лексикални и граматични упражнения, а също и упражнения за слушане и правоговор затвърждават новата лексика и граматика. Полезни съвети при заучаването на граматиката и лексиката допълнително улесняват учащите при овладяването на материала. Интересна междукултурна информация разнообразява уроците и дава поглед върху различни аспекти от живота. 

В Приложението са представени не само текстовете от диалозите и преводът им, но и кратка граматика, отговори с практични съвети и полезни насоки, речник. 

2 аудио CD-та и 1 CD с цялата лексика Ви предоставят целия необходим материал за слушане. А с бонус CD-то можете да слушате и да се упражнявате дори когато сте напът. Курсът покрива ниво А2 съгласно Общата европейска езикова рамка.

Категории КнижарницаКнигиПрофесионална и справочна литература
Издателство Клет България
Предмет Английски език
Вид продукт Самоучители
Корица Мека корица
Език Английски
Баркод 9789548278652
ISBN 9789548278652
Жанрове Чужди езици – самоучители, учебници, граматики

Колко полезна беше тази книга?

Кликнете върху звезда, за да го оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който ще оцени тази книга.