Извън играта. 30 интервюта

0
(0)

30 емблематични интервюта събра в книга водещата на „Извън играта“ по БНТ HD Люба Пашова. Предаването, което среща зрителите с популярни личности от света на културата, изкуството и спорта, отбелязва една година в ефира.

На страниците ще се срещнете с режисьора Андрей Слабаков, олимпийската медалистка Мария Гроздева, певецът Орлин Горанов, актьорът Юлиан Вергов, барабаниста Калин Вельов, певицата Михаела Филева и много други.

„Щастлива съм, че в книгата няма звезди, а има човеци“, споделя авторката на изданието и водеща на Люба Пашова – „В нито един момент не съм имала усещането, че някой седи срещу мен и ме лъже. Смятам това за постижение. Много от публичните личности живеят в измислен свят, а ние се опазихме от него. За нас „Извън играта“ е път“

Извън играта” е предаване за живота извън… сцената, спорта, екрана. Показва популярните личности в необичайна и непозната светлина. Гости на водещата Люба Пашова са популярни лица от различни обществени сфери – спортисти, актьори, музиканти, журналисти. Предаването опитва да надникне зад завесите, да изведе на преден план това, което не знаем за популярните личности. За предизвикателствата, които приемат извън „свои води“.

Режисьор на предаването е Йоанна Капанова, редактори – Евгени Николов, Боряна Тончева, репортажите са дело на Валерия Видева и Биляна Туманова. „Извън играта” се излъчва всяка събота, 22 часа по БНТ HD.

Категории КнижарницаКнигиИстория, културология и публицистика
Автор Люба Пашова
Издателство Ина
Година 2015
Корица Мека корица
Брой страници 280
Вид продукт Интервюта и анкети
Жанрове Кино, Музика, Публицистика, Спорт, Театър
Баркод 9788897310099
ISBN 9788897310099
Интерес Музика

Колко полезна беше тази книга?

Кликнете върху звезда, за да го оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който ще оцени тази книга.