Изворът на женската сила

4.2
(6)

Книгата на Лариса Ренар отговаря на вечния женски въпрос: „Как да бъда щастлива?“. Според авторката съвременната жена е загубила женската си енергия и я заменила с мъжка. Днес за представителките на женския пол кариерата е по-важна от всички проблеми в личния живот. Много от жените дори не се замислят за това.

Според Лариса Ренар жената трябва да притежава четири лица: „любовница“, „домакиня“, „кралица“ и „девойка“”. Именно умението да се превъплъщава във всеки един от тези образи ще помогне на жената да постигне щастие и хармония в живота си.

Книгата на Лариса Ренар предлага практически техники за постигане на това. Героинята й пътува по целия свят, за да открие тайните, методите и законите на женските традиции, въз основа на които е разработена уникалната програма „Изворът на женската сила“.

Техниките, които са описани от Ренар, помагат на жените да постигнат съзнателно четирите си базисни състояния. Всяко лице отразява определена женска енергия. Енергията на „девойката“ е преди всичко емоция и възхищение от нейния избраник, за „домакинята“ е важна мъдростта и практичността, за „кралицата“ – самостоятелността и упоритостта, а състоянието на „любовницата” е страстта.

Според Ренар всяка жена притежава тези четири състояния – но често едното е развито повече за сметка на другите. Авторката предлага уникална програма от техники, които позволяват на жената да възвърне естественото си състояние на баланс между енергиите.

Книгата „Изворът на женската сила” дава отговор на много въпроси:

  • Защо мъжете преследват жените и не могат да живеят без тях?
  • Защо мъжете обичат млади жени?
  • Как да разберем какъв тип женска сила притежаваме?
  • Как да привлечем този мъж, който ни е нужен?
  • Как правилно да докосваме мъжа, така че докосването ни го накара да ни запомни завинаги?
  • Как да посрещаме мъжките погледи?
  • Как да направим така, че първата нощ да не се окаже и последна?
  • Как да реагираме на мъжките изневери?

И още много, много други…

Сюжетът на историята в „Изворът на женската сила“ е съчетан по уникален начин с програмата от практически упражнения. Всички жени обичат да четат романи и дневници, да разгадават тайни и да откриват нови неща. Заради това Лариса Ренар е написала книга, която е отчасти роман, отчасти дневник, отчасти учебник.

„Изворът на женската сила“ би могла да се прочете на един дъх, ако… не съдържаше толкова мъдрост, над която задължително трябва да се замислите.

Категории КнижарницаКнигиЗдраве, семейство, благополучие
Автор Лариса Ренар
Издателство Кръгозор
Корица Мека корица
Брой страници 248
Жанрове Популярна психология
Тегло 0.245 kg
Размер на продукта 14.5 x 21 cm
Баркод 9789547711914
Промоции Коледа

Колко полезна беше тази книга?

Кликнете върху звезда, за да го оцените!

Среден рейтинг 4.2 / 5. Брой гласове: 6

Няма гласове досега! Бъдете първият, който ще оцени тази книга.