Кафенето на малкото чудо

0
(0)

Когато прекрасната ви червена чанта политне от някой венециански мост към гондола с японски туристи, не бързайте да се отчайвате – това може да е началото на романтична любов. Така се случва и с младата университетска асистентка Нели, която презглава напуска Париж и отива да лекува разбитото си сърце в зимна Венеция. Някъде там тя се надява да намери и следи от миналото на баба си, защото в Париж, през замрежения си от сълзи поглед, се е натъкнала на една нейна книга със загадъчно посвещение от тайнствен непознат. „Любовта побеждава всичко“ – пише на бабината книга, гравирано е на бабиния пръстен и е било жизнено кредо на самата баба.

Ще победи ли любовта всичко, или поне нещо, в живота на Нели? И още нещо интересно – отказът от летене: страх или цяла философия; или… комбинация от двете?

♦  ♦  ♦

Никола Баро е роден през 1980 г. в Париж. Следва Романска филология и История в Сорбоната. Работи в книжарница на Левия бряг на Сена. Автор е на романите „Една женска усмивка”, „Жената на моя живот”, „Една вечер в Париж”, „Париж винаги си заслужава” и „Ще ме намериш накрая на света” – всички те, пожънали огромен успех в Германия.

Категории КнижарницаКнигиРомантични
Автор Никола Баро
Издателство Enthusiast
Година 2017
Корица Мека корица
Брой страници 248
Вид продукт Романи
Жанрове Драма, Любовни романи, Съвременни
Оригинално име Das Café der kleinen Wunder
Преводач Людмила Костова
Размер на продукта 14 x 20.5 cm
Баркод 9786191642465
ISBN 9786191642465
Промоции Коледа

Колко полезна беше тази книга?

Кликнете върху звезда, за да го оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който ще оцени тази книга.