Колекция „Нищо не губиш, печелиш всичко + Социалният БУМ“

0
(0)

Джефри Гитомър Ви запознава с прехода от социалните медии към социалните бизнес медии – новият начин за правене на бизнес.

Нищо не губиш, печелиш всичко

Първо, искам да бъда честен. Миналото ми не е безупречно. Много е вероятно и вие да си имате своите травми и неприятни преживявания. Използвайте ги, за да ви тласнат към по-добри неща. Учете се от тях. Ако аз мога да го направя – да започна като уличен хлапак и да стана солиден гражданин, който се радва на финансов успех, – значи всеки може.

Второ, аз случих на хора, които проявиха готовност да ми бъдат наставници, да ми дадат втори шанс и да ми позволят да се докажа. Не бъдете прекалено горделиви и не отхвърляйте помощта. Това ще е един от най-важните аспекти в развитието на вашия бизнес и трябва да сте наясно с него още отрано.

И накрая искам да подчертая, че ние не се определяме от обстоятелствата. В каквато и ситуация да се озовете, лесно може да допуснете тя да стане онзи обектив, през който виждате себе си. Но вие сте по-силни от каквито и да било обстоятелства, изпречили се пред вас. Помнете, че с подходяща мисловна нагласа потенциалът ви е единствената сила, която винаги ще имате, а нагласата, която изведе мен самия напред, се коренеше във факта, че нямах нищо за губене.

От автора

♦ ♦  ♦


Райън Блеър
(роден на 14 юли 1977 г.) е американски предприемач и автор. Той е съосновател и главен изпълнителен директор на многостепенната маркетингова компания ViSalus Sciences, дъщерно дружество на публично търгуваната компания Blyth Inc. През 2011 г. той написа книга, озаглавена „Нищо не губиш, печелиш всичко“, която стана бестселър на Ню Йорк таймс за 2011. Ърнст и Янг пък обявиха Блеър за предприемач на годината за 2012 година.

Блеър е отгледан в Южна Калифорния. Като юноша, Блеър страда от разстройство с дефицит на вниманието и се бори с насилственото поведение на баща си и пристрастяването към метамфетамините. Той напуска гимназия в девети клас, напуска дома си и става член на банда в родния си град Лос Анджелис. Той е живял в криминална групировка за една година и е бил арестуван 10 пъти от времето, когато е на шестнадесет години, изправен пред четиригодишна присъда за последния си арест.

Когато Блеър навършва 18 години, майката му започва да се среща с успешен предприемач в сферата на недвижимите имоти, който става негов първи ментор и му дава първата истинска работа в Logix Development – доставчик на компютърна техническа поддръжка.

На 21-годишна възраст, след като е става вицепрезидент на Logix Development, основава компанията за техническа поддръжка 24/7 Tech.

Социалният БУМ!


Бестселърът „Социалният БУМ!“ преди всичко:

  • показва прехода от социалните медии към социалните бизнес медии и определя момента, в който откривате, че усилията ви – цялото това привличане, ангажиране и свързване – започват да се отплащат
  • описва чувството, което изпитвате, когато спечелите нов клиент въз основа на ценностните си послания и здравата работа
  • настъпва тогава, когато привлекателността се срещне с истинската ценност
  • разяснява страничния ефект от всичките ви маркетингови и промоционални усилия и разкрива онова, което се случва, когато вашите последователи поканят още последователи и те започнат да купуват от вас
  • запознава с новия начин изобщо да се прави бизнес

Накратко, социалните бизнес медии са новият начин изобщо да се прави бизнес, а чрез „Социалният БУМ!“ Гитомър ще ви обучи как да се научите на най-важното!

Джефри Гитомър, авторът на Малка зелена книга за постигането на своето и Библия на продаването, споделя искрено и лично:

„Аз съм социален. Поне в бизнеса. Знам как да привличам и ангажирам другите, знам как да се свързвам с тях във Facebook, LinkedIn, Twitter и YouTube. Тази книга ще ви каже как и вие да направите същото. В нея ще намерите моя глас, моя опит, моите познания. В духа на социалните медии помолих неколцина подбрани автори да споделят мъдростта, идеите и успеха си. Много хора (а вероятно и вие) не осъзнават мощта и възможностите, които им предлагат социалните бизнес медии. Тази книга ще ви ги разкрие – с идеи, стратегии и предложения.“

♦  ♦  ♦


Джефри Гитомър
(роден на 11 февруари 1946 г. в Уест Палм Бийч, Флорида) е американски автор, професионален лектор и бизнес-треньор, който пише и изнася международни лекции за продажбите, лоялността на клиентите и личностното развитие. Той живее със семейството си в Шарлот, Северна Каролина.

Гитомър посещава университета в Темпъл, но прекъсва след първата си година, за да посещава института „Гьоте“ в Берлин, Германия, където учи езици. Гитомър изнася повече от 100 презентации годишно за последните 15 години, включващи публични и корпоративни семинари, годишни срещи за продажби и ключови стратегии.

Семинарната верига на Гитомър включва изяви в Северна Америка, Южна Америка, Европа, Азия и Австралия. През 2008 г. по време на Националната конференция на асоциациите на лекторите в Ню Йорк, той бе включен в Говорителската зала на славата (Speaker Hall of Fame).

Гитомър е основател и президент на TrainOne, Inc., която предлага обучение в областта на продажбите, лоялността на клиенти и личностното развитие. Компанията предлага електронно обучение както за собствена, адаптивна система за управление на ученето, така и за учене съвместно в класове. Състои се от екип от американски и канадски преподаватели, дизайнери и програмисти и е франчайзингован в САЩ, Турция, Южна Африка и Сингапур.

Категории КнижарницаКнигиЗдраве, семейство, благополучие
Автор Колектив
Издателство Изток-Запад
Корица Мека корица
Брой страници 256 + 240
Вид продукт Изследвания, Мемоари и дневници
Жанрове Интернет бизнес, Комуникация , Личностно развитие, Маркетинг, Предприемачество
Език Български
Националност Американска
Преводач Елена Филипова, Петьо Ангелов
Размер на продукта 14 x 21 cm

Колко полезна беше тази книга?

Кликнете върху звезда, за да го оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който ще оцени тази книга.