0
(0)

‌Най-строго пазената тайна в света

Представете си група от привилегировани хора, в чиито ръце е съсредоточена абсолютната власт! Те не признават държавните граници и са над законите, те контролират политиката, религията, търговията и промишлеността. Техни са банките, пазарът на наркотици, медиите, петролната индустрия…

Те контролират света. 

Те са Комитетът 300.

Д-р Джон Коулман разкрива имената на хората, които управляват живота ни и решават съдбата ни. Той посочва убедителни аргументи, реални факти, конкретни имена, фирми, банки и организации. Коулман предвижда редица събития, които днес са водещи новини в световните медии.

Лесно е да проверите истинността на казаното в тази книга!

Ваш е изборът дали да си останете в неведение… Или да разберете причините за политическите събития, икономическите и социални отношения, религиозните конфликти по света.

Анализатор по международни отношения, д-р Джон Коулман е работил за МИ 6. Като офицер от разузнаването е пътувал и живял в много страни, имал е достъп до архиви и секретни документи. След публикуването на „Комитетът 300” той и семейството му са подложени на психически и финансов тормоз, дори получават смъртни заплахи. Неговото мащабно разследване представя в детайли идеята на тайния елит за Нов световен ред с всички последствия за свободния свят. 

Разкритията му повлияват върху автори като Джим Марс и Ян ван Хелсинг. 

Категории КнижарницаКнигиДуховност, митология, езотерика
Автор Джон Коуман
Издателство Ера
Година 2020
Корица Мека корица
Брой страници 328
Вид продукт Документи и архиви, Изследвания
Жанрове Публицистика, Тайни, загадки и конспирации
Език Български
Размер на продукта 14 x 21 x 2.4 cm
Баркод 9789543895915
ISBN 9789543895915

Колко полезна беше тази книга?

Кликнете върху звезда, за да го оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който ще оцени тази книга.