Кръстницата (Мафията на майките 2)

0
(0)

Кой казва, че кръстникът непременно трябва да е възрастен мъж с наднормено тегло и дрезгав глас? Защо тази работа да не може да се върши и от някоя жена? Например блондинка, с дълги крака и калена в битките с дъщеря в пубертета и четиригодишен син. А също така лудо влюбена в Антон, най-красивият адвокат в града.

Констанце е „кръстницата“ на строго секретната „Мафия на майките“, която не се колебае дори и за миг да вкара в употреба всички оръжия на жените срещу неверни съпрузи и злобни изнудвачи.

♦  ♦  ♦

Керстин Гир e родена през 1966 г. Първата ѝ книга „Мъже и други бедствия“ е вече екранизирана. „Неморално предложение“ носи на авторката си наградата „DeLiA“, а „Всяко решение си има проблем“ само за година има 12 допечатки. Продажбите на „Рубиненочервено“ надвишават един милион копия, а романът е преведен на 27 езика.

Книгите на Керстин Гир се отличават с хаплив хумор и тънка ирония, а заплетените ситуации са с непредвидима развръзка. Веднага след излизането си, всяка от книгите й оглавява литературните класации и се превръща в бестселър, задържайки се с месеци в челните позиции.

Категории КнижарницаКнигиРомантични
Автор Керстин Гир
Издателство Ибис
Година 2013
Корица Мека корица
Брой страници 316
Вид продукт Романи
Жанрове Чиклит, Съвременни
Език Български
Националност Немска
Тегло 0.35 kg
Баркод 9786191570607
ISBN 9786191570607
Поредица Мафията на майките
Каталожен номер IBIS

Колко полезна беше тази книга?

Кликнете върху звезда, за да го оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който ще оцени тази книга.