Кръстопът. Съдбата всеки ден ни дава право на избор

0
(0)

За изборите, които правим на кръстопътищата на съдбата

„…Всеки от нас си има своите житейски кръстопътища, и само от избора ни: накъде ще поемем – зависи не само по-нататъшният ни живот, но и съдбата на децата ни. Бъдете изключително внимателни при всяка точка на пресичане и не бързайте с избора на посока, но и не се бавете прекалено с решението си – понякога забавянето прилича на смърт…“ 

Ако искате да стоплите душата си, да я пречистите, да проясните съзнанието си, прочетете тази книга. 

Нейният герой – самоуверен млад мъж, ще ви въвлече в своята увлекателна история, неусетно ще ви стане симпатичен и водейки ви през своите житейски кръстопътища, може би ще ви предизвика да се вгледате в своите собствени съдбовни моменти.

Тази история ще ви пречисти, ще ви умиротвори, ще ви припомни простите истини и изконните ценности, които изпълват живота със смисъл. И с щастие!

А те са: Вяра, Надежда и Любов! 

Какъв избор ще направи героят? Какво избира всеки от нас?

 

♦  ♦  ♦

Владимир Чеповой е изключителен във всяко отношение човек, успешен бизнесмен и автор. Той разработва собствена хипотеза за смисъла на живота и формула на щастието, които описва в книгата „Кръстопът“. Тя е многократно преиздавана и е бестселър в Русия. Автор е и на книгите „Дневникът на Ангела“, „Бизнесът – най-честната игра“, „Твоето щастие – изборът на новата цивилизация“. Негов основен приоритет са проекти, чиято реализация променя жизненото пространство към по-добро, правейки го хармонично и уютно. Заедно със свои единомишленици, Владимир Чеповой основава „Институт за Изучаване на Щастието“, чиято цел е да споделя със света разбирането и начините за постигане на щастие. Чеповой е роден в Украйна през 1967 г. Дълги години е работил в медийния бизнес като предприемач и топ мениджър. Понастоящем е директор на Институт за изучаване на Украйна.

Категории КнижарницаКнигиДруга проза
Автор Владимир Чеповой, Анна Ясная
Издателство Гнездото
Година 2016
Корица Мека корица
Брой страници 248
Жанрове Духовна и философска проза, Популярна психология, Самоусъвършенстване и самопомощ
Преводач Ася Григорова
Баркод 9786197316025
ISBN 9786197316025
Промоции Коледа

Колко полезна беше тази книга?

Кликнете върху звезда, за да го оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който ще оцени тази книга.