Малкото дете: Ръководство за употреба

0
(0)

Модел: Дете
Възраст: 13 + месеца

Инструкции за експлоатация, съвети при неизправност и указания за поддръжка на системата.

Инсталирането на малкото дете завърши. Продължете към инструкциите.

Помощ!
След като прочетохте ръководствата за употреба на бременната жена и бебето и тъкмо свикнахте да боравите с минимализирания човешки модел, той вече се е актуализирал с нов софтуер, при който досегашните операции не вършат работа. Необходима е цялостна пренастройка, за да се приучите да боравите с малкото дете – надстроения вариант на вашето бебе.

В това компактно и прецизно ръководство ще проследите стъпка по стъпка измененията и ще се научите как да се приспособите към тях: смяна на хардуера в дома и превозното средство, нови начини на енергийно захранване, поведенческо препрограмиране, инсталиране на дисциплина, безопасност и поддръжка при спешни случаи. Освен лесните инструкции получавате и гаранция за успешна употреба до 3 години след актуализиране на вашия модел.

♦  ♦  ♦

Д-р Брет Р. Куун е доцент по педиатрия и управител на педиатричната клиника към Медицинския център на Небраския университет. Публикува статии в журнали за психосоматични изследвания, педиатрична психология и издания за детска и семейна терапия. Експерт към списания за родители и отглеждане на деца. Брет и жена му Тами имат три деца, като всички са успешно „ъпгрейднати” през юношеските си години.

Доктор и баща Джо Боргенихт е писател, продуцент и настоящ настойник на малко дете. Съавтор е на заглавия като „Бебето: ръководство за употреба”, „Супергероят: наръчник за употреба”, „Супергероинята: наръчник за употреба”. „Голф под прикритие” и „Реалити телевизията: наръчник за употреба”.

Колекция

Категории КнижарницаКнигиЗдраве, семейство, благополучие
Автор Брет Р. Куун
Издателство Вакон
Година 2015
Корица Мека корица
Вид продукт Ръководства
Жанрове Възпитание и детска психология, Грижа за бебето и детето
Ръководство за употреба (Вакон)
Националност Американска
Преводач Наталия Янева
Издание Джобно, Илюстровано
Илюстрации Цветни
Баркод 9789549535921
ISBN 9789549535921
Промоции Коледа

Колко полезна беше тази книга?

Кликнете върху звезда, за да го оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който ще оцени тази книга.