Наследницата (Изборът 4)

0
(0)

35 кандидата. 1 принцеса. Започва нов Избор…

Преди 20 години Америка Сингър спечели короната и сърцето на принц Максън. Сега е време следващото поколение, в лицето на принцеса Идлин да открие истинската любов.

През целия си живот Идлин е слушала приказки за това как са се срещнали родителите ѝ. Винаги е смятала историята им за страшно романтична, без обаче да си фантазира, че би могла да се повтори някога за нея. Но животът на една принцеса не ѝ принадлежи напълно и затова, независимо колко силно и отчаяно Идлин се опитва да отложи собствения си Избор, той е на път да се случи.

Принцесата не очаква той да завърши като приказната любовна история на родителите ѝ, нито пък вярва, че ще открие любовта. Но дали любовта няма да я открие въпреки всичко?

Романтичната фентъзи поредица „Изборът“ на Кийра Кас продължава. В четвъртата книга – „Наследницата“, кралското семейство на Илеа е изправено пред съвсем нов Избор, а читателите ще научат какво се случва след „И заживели щастливо…“

♦  ♦  ♦

Кийра Кас израства в Южна Каролина и учи история в университета Радфорд. Днес живее в Блексбърг, Вирджиния, със семейството си. В свободното си време обича да чете и да танцува.

Категории КнижарницаКнигиНаучна фантастика, фентъзи и хорър
Автор Кийра Кас
Издателство Егмонт-България
Година 2015
Корица Мека корица
Брой страници 328
Вид продукт Романи
Жанрове Антиутопии, Любовни романи, Тийнейджърски
Оригинално име The Heir (Selection 4)
Език Български
Националност Американска
Преводач Цветелина Тенекеджиева
Тегло 0.265 kg
Размер на продукта 14 x 21 cm
Баркод 9789542714699
ISBN 9789542714699
Поредица Изборът

Колко полезна беше тази книга?

Кликнете върху звезда, за да го оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който ще оцени тази книга.