НОФОФ: Национален отечествен фронт за освобождение на Фанагория

0
(0)

НЕ НА ВСЯКА ЧУЖДИЗАЦИЯ, НАС НИ ЧАКА НАШИЗАЦИЯ!

„Изборно време е! Да си върнем Фанагория! В бой неравен, бой суров – победител е НОФОФ!”

… или поне това тръби пропагандата на агресивната патриотична партия НОФОФ (Национален отечествен фронт за освобождение на Фанагория), водена от своята достолепна княгиня Чечке Дуло (позната някога като библиотекарката Жечка Дулева).

Тя и нейните верни помощници Юкбоил Дван (по-рано Юрдан Зайков, митничар), Колобър Сикофант (Тонко Тончев, учител) и Огултаркан Докс (Феликс Хайдутов-Поборников, внук на активен борец) се заемат със свещената мисия да вземат властта и да променят страната из основи – като за тази цел не се колебаят да мамят, бият, заплашват, изнудват, подкупват (и взимат подкупи)… въобще вписват се чудесно в обичайната политическа патаклама по нашите земи.

Но не всичко върви по план – след серия чутовни гафове финансирането им секва. Оставени сами на себе си, пишман патриотите не се отчайват, а още повече ожесточават своите стремления към властта!

Иво Сиромахов казва за книгата: „НОФОФ“ е роман, който се чете на един дъх. Малцина са авторите, които могат да разказват толкова увлекателно. Блестящ пример за съвременна политическа сатира.

Препоръчано

Категории КнижарницаКниги
Автор Ваньо Вълчев
Издателство Сиела
Година 2015
Корица Мека корица
Брой страници 312
Вид продукт Романи
Жанрове Политически, Съвременни, Хумористични романи
Баркод 9789542819110
ISBN 9789542819110
Книголандия
Каталожен номер Ciela3966

Колко полезна беше тази книга?

Кликнете върху звезда, за да го оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който ще оцени тази книга.