Опознай света: Хищници

0
(0)

При споменаването на думата „хищник“ всички веднага си представяме големи, космати животни с остри зъби и нокти – вълци, мечки, лъвове, тигри или леопарди. Когато в цирка обявят, че на манежа ще излезе дресьор на хищници със своите питомци, никой не очаква да се появят група малки кученца.

И с право, макар и това да е възможно. Защото „хищници“ е всъщност общ термин, който описва животни с определен начин на хранене. В тази книга ще откриеш както добре познати, така и съвсем неподозирани хищници.

Поредицата Опознай света“ съчетава в себе си факти, история и увлекателни разкази, пълни с любопитни подробности. Всяка от енциклопедиите е посветена на една тема, което позволява на децата да се фокусират и потопят в определена тема от различни сфери на човешкото знание – история, животински свят, наука, митология и други.

Твърдата подвързия и цветно илюстрирани страници придават на изданието луксозна визия. Съотношението между текст и илюстрации е пропорционално разпределено и е съобразено с уменията за четене и усвояване на учениците в началния курс и среден курс на обучение. Поредицата е подходяща, както за самостоятелно четене, така и като източник на допълнителна информация към учебния материал. 

Колекция

Категории КнижарницаКнигиДетска литература
Автор Колектив
Издателство Златното пате
Година 2017
Корица Твърда корица
Брой страници 80
Вид продукт Детски енциклопедии
Жанрове Популярна наука
Опознай света (Златното пате)
Издание Илюстровано
Илюстрации Цветни
Възраст 4-7 години, 8-12 години, над 12 години
Тегло 0.366 kg
Размер на продукта 17 x 24 cm
Баркод 9786191810635
ISBN 9786191810635

Колко полезна беше тази книга?

Кликнете върху звезда, за да го оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който ще оцени тази книга.