0
(0)

Никой не се ражда бандит! Основана на реални факти, „Бригадата“ е история за живота на четирима младежи,
израснали в един квартал.

Руската стратегическа игра „Заграбвай и владей“ е в разгара си, същевременно се разраства и криминалната империя на Александър Белов. Оказва се, обаче, че огромните пари те лишават от свобода на избора и пораждат завист, предателства и омраза. А Белия се е устремил да легализира бизнеса си, да се спаси от „чадъра“ на ФСБ и да се прости с престъпното си минало.

Но човек предполага, а Съдбата разполага. Преданият враг нанася неочакван удар – отиват си близки хора, разпад грози Бригадата. След люта предизборна битка Саша Белов става депутат в Думата и да отвърне на удара с удар е равносилно на политическо самоубийство.

А душата му жадува за мъст…

Безспорно интригуващ факт, предизвикал много въпросителни, е самоличността на автора. Името му – Александър Белов – съвпада с това на главния герой. Логично е да си зададем въпроса кой се крие зад този псевдоним, как изглежда, на колко е години? Вероятно книгата е автобиографична, но това са само догадки. Мистификацията около името на автора се оказва и ключов фактор за успеха на „Бригадата“: читателите знаят, че описаните събития са достоверни.

Александър Белов (авторът) казва, че мафия съществува от момента, в който се заражда римското право. Има ли държавност, има и конкурираща я организирана структура. Факт е, че колкото една държава е по-слаба, толкова мафията в нея е по-силна. Белов оставя моралната присъда на читателите. Оставя историята да говори сама за себе си. Но споделя, че точно хората, които имат различни от неговите морални възгледи, оценяват достойнствата на сагата. А тези, които са му близки по убеждение, фанатично го упрекват, че развращава младежта и вреди на Русия.

Категории КнижарницаКнигиКриминални и трилъри
Автор Александър Белов
Издателство Ера
Корица Мека корица
Брой страници 470
Вид продукт Романи
Жанрове Трилъри
Език Български
Националност Руска
Тегло 0.342 kg
Размер на продукта 13 x 20 cm
Баркод 9789543891634

Колко полезна беше тази книга?

Кликнете върху звезда, за да го оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който ще оцени тази книга.