Психометрични и IQ тестове

0
(0)

Този сборник с подбрани тестове ви дава възможност да идентифицирате силните и слабите си страни и да получите пълна картина за личността, способностите и интелигентността си.

Защо е нужно да знаем това?

Познанието ни прави по-силни и по-ориентирани, а възможностите ни да изберем подходяща работа, хора, с които да общуваме, дори занимания и хоби, са далеч по-богати и по-успешни.

Според Филип Картър “личността се отнася до модели на мислене, чувстване и поведение, които са уникални за всеки от нас и ни разграничават от други хора”, така че е добре да знаем какво точно ни отличава. Съдържанието е достъпно, приложимо и полезно, и освен това доставя удоволствие.

Психометричните и IQ тестове се използват при набирането и подбора на персонал от компаниите, които искат да си гарантират служители от най-високо ниво. Тук ще получите експертни съвети за подготовка за тестове и практически насоки как да подобрите резултатите си.
Включени са IQ тестове, както и стотици въпроси с отговори и анализ върху:

  • вербална интелигентност;
  • пространствена ориентация;
  • цифрови изчисления;
  • логически разсъждения;
  • творчество, въображение;
  • латерално мислене;
  • бързина на мислене;
  • ниво на самоувереност и удовлетвореност.

Освен жизненоважна подготовка за всеки, изправен пред тези тестове, книгата ще привлече и онези, които обичат да напрягат и упражняват ума си. Особено ценна и много полезна е последната глава – с верните отговори, обяснения и оценки, което предоставя възможност за самоанализ и по-нататъшно усъвършенстване. В това се изразява всъщност и най-силната мотивация да се тестваме с помощта на тази книга.

Филип Картър е утвърден експерт и автор на тестовете. Написал е над 100 книги върху всички аспекти на тестирането, кръстословиците, главоблъсканиците и логическите разсъждения.

Категории КнижарницаКнигиЗдраве, семейство, благополучие
Автор Филип Картър
Издателство Locus
Година 2020
Корица Мека корица
Брой страници 240
Жанрове Личностно развитие, Популярна наука, Популярна психология
Тегло 0.304 kg
Размер на продукта 14.5 x 21.1 x 1.8 cm
Баркод 9789547833210
ISBN 9789547833210
Промоции Коледа
Каталожен номер 1027504

Колко полезна беше тази книга?

Кликнете върху звезда, за да го оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който ще оцени тази книга.