Стъклената кухня

0
(0)

История за любов горчива като черен шоколад

Порша Къткарт никога не е изпитвала желание да напуска родното си място. Тя просто мечтае да управлява „Стъклената кухня“ – ресторант, построен от баба ѝ още преди десетилетия. Но след поредица от горчиви разочарования и загубата на наследството си, Порша е решена да започне нов живот със сестрите си в Манхатън.

Когато се нанася в една стара градска къща в горната част на Уестсайд, тя се запознава с 12-годишната Ариел и нейния наскоро овдовял баща, Гейбриъл – мъж, който трябва да се справи с трудната задача да отгледа двете си дъщери сам. Скоро едно обещание, което е дала на сестрите си, принуждава Порша да се завърне в света на вълшебната храна и силните емоции, където ѝ се налага да се изправи срещу всичко, от което е бягала. Нищо не е такова, каквото изглежда на повърхността – наяве излизат стари тайни и съперничества, а обещанието за нова любов се надига като шоколад, кипнат на тих огън със сметана.

♦  ♦  ♦

Линда Франсис Лий е е родена в Тексас и живее в горната част на Уестсайд, Манхатън. Тя е автор на 21 книги, издадени в 20 държави. Когато не пише, Линда обича да тича в парка и да прекарва време със съпруга, семейството и приятелите си.

Категории КнижарницаКнигиРомантични
Автор Линда Франсис Лий
Издателство Апостроф
Година 2016
Корица Мека корица
Брой страници 432
Вид продукт Романи
Жанрове Гурме романи, Любовни романи, Съвременни
Оригинално име The Glass Kitchen: A Novel of Sisters
Националност Американска
Преводач Ани Младенова
Тегло 0.38 kg
Баркод 9789542962410
ISBN 9789542962410
Промоции Книги до 5 лв.

Колко полезна беше тази книга?

Кликнете върху звезда, за да го оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който ще оцени тази книга.