5
(20)

‌Картите Таро на търсещия са изключително живи и вдъхновяващи. Те са сътворени в духа на модерното, съвременно възприемане на традиционната колода. Притежавайки искрата на вдъхновението на древната Таро мъдрост, те ни водят на увлекателно пътешествие през магическите светове – към откриването на нови духовни територии. Вие можете да използвате тези карти, за да прозрете тайните на миналото, настоящето и бъдещето; да надникнете в паралелната действителност на невидимия свят, сред силите, които предшестват реализацията, и да предизвикате съзнателно желаните от вас промени.

Книгата ще ви послужи като ръководство за тази уникална колода, в която освен традиционната Таро символика са включени астрологични и кабалистични съответствия, цветове, камъни, руни, И Дзин и др. Тук е дадено описанието на всяка една карта, ключовата дума към нея и съответствията ѝ от другите магически системи.

  • Обяснени са няколко метода за гадаене с Таро;
  • как да се грижим за нашата колода;
  • различни забавни игри с Таро;
  • как да използваме допълнителната информация в картите за бързи отговори.

Таро на Търсещия е за изследователите на скритите измерения на вътрешната магическа реалност и ще ви помогне да отидете отвъд стандартното гадаене с Таро и да навлезете по пътя на собственото ви духовно търсене.

Джоузеф Ърнст Мартин е професионален Таро гадател с над 15 години практика. Той е също така и признат творец и художник, носител на повече от 63 престижни награди в областта на дизайна и изобразителното изкуство.

Колекция

Категории КнижарницаКнигиДуховност, митология, езотерика
Автор Джоузеф Ърнст Мартин
Издателство Аратрон
Година 2019
Корица Мека корица
Брой страници 400
Вид продукт Гадателски карти, Ръководства
Жанрове Гадания, Езотерика, Таро
Карти Таро
Баркод 9789546262486
ISBN 9789546262486
Промоции Коледа
Поредица Таро на търсещия

Колко полезна беше тази книга?

Кликнете върху звезда, за да го оцените!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 20

Няма гласове досега! Бъдете първият, който ще оцени тази книга.