Уини и Уилбър: Градинско сафари

0
(0)

Уини и Уилбър са запленени от малките пълзящи животинки в градината и решават, че ще е много забавно да се смалят до техния размер. Обаче когато си толкова дребен, че едва достигаш до „коляното“ на гъсеница, можеш да се окажеш приклещен в доста притеснителни ситуации. 

А дали когато грамаданската вълшебна пръчка се оказва твърде голяма за умалената ръчичка на вещицата, тя ще успее да върне нещата в нормалния им вид?!

Това е едно миниатюрно приключение на Уини и Уилбър!

‌За поредицата:

Добрата вещица Уини живее с големия си черен котарак Уилбър. Във всяка книга от поредицата двамата се впускат във вълнуващи приключения, водени от фантазията на Уини и вълшебната ѝ пръчка. Изобретателната вещица намира оригинално решение за всяка трудна ситуация, а верният ѝ, но страхлив котарак я следва навсякъде. Богато илюстрираната поредица „Уини и Уилбър“ е забавна, увлекателна и разсмиваща. Можете да извикате заедно с Уини „Абракадабра!“ и да се включите в поредното приключение…

Валъри Томас е родена в Австралия и живее там през по-голямата част от живота си. Работила е като учителка. Нейно хоби е да пътува, но не с метла. Живяла е с голяма черна котка – точно като Уилбър.

Корки Пол е роден в Хараре, Зимбабве през 1951 г. Изучава изящни изкуства в Художествената школа в Дърбан и кино анимация в CalArts. Започва кариерата си в 

Категории КнижарницаКнигиДетска литература
Автор Валъри Томас
Издателство Timelines
Година 2019
Корица Твърда корица
Брой страници 32
Вид продукт Приказки и басни, Разкази
Жанрове За най-малките
Оригинално име Winnie the Witch
Език Български
Преводач Милена Милева-Фено
Издание Илюстровано
Илюстрации Цветни
Художник Корки Пол
Възраст 4-7 години
Баркод 9786197455274
ISBN 9786197455274
Поредица Уини и Уилбър

Колко полезна беше тази книга?

Кликнете върху звезда, за да го оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който ще оцени тази книга.