В очакване на Есен

0
(0)

Срещата на Скот с клошаря Робърт напълно променя живота му. Началото е серия от изцелителни сеанси, включващи шамански ритуали за връщане на изгубената част от душата му (отнесена от любимата му Шерил, загинала в автомобилна катастрофа). Следва свързване с предците, за да почерпи от силата на рода; акумулиране на лунна енергия… Така Скот успява да се сбогува с миналото, да излекува душата си и да намери себе си. Той се среща с природни духове, практикува съзнателно сънуване и астрално пътуване. А когато в света на духовете се среща с неродената си дъщеря, Скот е изправен пред дилемата дали да остане на земния план и да даде възможност на дъщеря си да се роди, или да изпълни призванието си в духовния свят.
Това е едно пътуване към себе си, в което авторът открива нови измерения на реалността и ни потапя в един магически свят – свят, в който нищо не е такова, каквото изглежда.
Написана в духа на книгите на Шърли Маклейн, Ричард Бах и Елизабет Гилбърт, това е една невероятна история за личностно израстване, която ще ви помогне да разширите границите на собственото си възприятие и да се докоснете до истинската магия на живота.
Една изключителна книга за духовна трансформация.
Джеймс Редфийлд, автор на „Селестинското пророчество”

Категории КнижарницаКнигиДруга проза
Автор Скот Блум
Издателство Хермес
Корица Мека корица
Брой страници 160
Жанрове Езотерика
Баркод 9789542608189
ISBN 9789542608189

Колко полезна беше тази книга?

Кликнете върху звезда, за да го оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който ще оцени тази книга.